söndag 22 februari 2009

Svar till Jonatan

.
Det pågår en debatt på TV4:as forum - Snacka efter tio

Har försökt posta ett svar till Jonatan där, en del försvinner helt bort så därför tar vi det här i stället, skall försöka senare få in det på TV4 sajt.

http://www.tv4.se/1.643233/2008/09/25/snacka_i_efter_tios_forum

*****

Svar till Jonatan:

Med tanke på att ni bara är ca: 100 medlemmar så hade det gott och väl räckt att avlöna Kim Wincent för en ½-tidstjänst.
I en sådan liten gemenskap ligger det väl mycket ideellt arbete bakom. Ni säger ju att allt är så bra och ni är som en stor familj, det rimmar väldigt dåligt att 6 ledare då skall ha betalt. Har aldrig hört talas om att någon självlärd pastor i en så liten församling har en "personlig pressekreterare" Det är ju enbart löjeväckande.

T. ex. någon sköter städning av lokal, någon sköter bokföring, någon eller några har hand om barnverksamhet, Kim Wincent sköter själavård (han är väl den enda som är något så när utbildad) o.s.v.
Att avlöna 6 pastorer låter som ett enormt slöseri med församlingens 10:ende som oftast kommer från låginkomsttagare.

Om ni ville göra gott med de pengarna varför inte hjälpa barn i 3:e världen?
Kom nu inte och säg att ni redan gör det för hur mycket man än skänker till hjälpverksamhet så behövs det ständigt påfyllning av pengar. Tro mig!

Det skulle ju glädja både de som fick ta emot hjälpen samt de stackars låginkomsttagare som Åsa Waldau så föraktfullt kallar för "bänkutfyllnad".
Tycker ni i Knutby skulle fundera lite på hur vridet och sjukt det är med 6 betalda s.k. pastorer.
Förstår också att menigheten har inte mycket att säga till om när ledarligan sagt sitt.

Känns för oss som har kunskap om det hela att Kim Wincent sitter som gisslantagen av de övriga i ledningen. Kim är i botten en snäll och aningslös person , det fick oanade följder när Åsa Waldau trängde sig in i församlingen efter hon fick sparken från Uppsala Pingst. Åsa fick även sparken i Kristinehamn enligt Sten- Gunnar Hedin.

Malou von Sivers , ett innerligt och varmt tack för du belyste Åsa Waldau och ledarskapet så de som undrar nu äntligen förstår vad som pågår i den en gång så lilla trevliga Pingstförsamling.

Kim kom ju 1984 men som snabbt förändrades till något sektliknande redan i mitten på 90-talet av Åsa Waldau för att sedan eskalera till den fullständiga katastrof som är i dagsläget.

Mvh sektinfo
/Jona






Scrollworks, lek med olika styles.

Inga kommentarer: