måndag 23 februari 2009

Helge Fossmo Aftonbladet pappersupplagen 22-02-2009

.

Olika kommentarer:

- Helge har förändrats
- Ser äldre och mognare ut
- Knutbymasken har fallit av

Helge säger att han har hjärtats och tankens frihet, det har inte de i Knutby, varken medlemmarna eller ledningen.

Han tar avstånd från det kapitlet i Eva Lundgrens bok Knutby-koden som handlar om Sara. Det är bra, för det var fruktansvärt illa gjort mot Sara som liksom Heléne och Alexandra förutom barnen är ett av de stora offren för Åsa Waldau och ledningens haveri i Knutby

Helge pluggar på distans vid Umeå universitet, religionspsykologi och religionssociologi. Han skall skriva en uppsats om sektledare Jim Jones Jamestown och jämföra med Åsa Waldau Knutby.
Den uppsatsen skall bli spännande att läsa. Mycket är ju lika, skjutvapen och gift, de tongivande lika galna och deras ledning likaså.

Helge säger att han är skyldig men inte är anstiftaren och de som är insatta i Knutby härdsmälta tror att han är skyldig men det finns en huvudanstiftare.
Hans advokater jobbar för att få en ny rättslig prövning.

Det går inte att få fram om Helge kommit så långt och konfronterat sig själv med mordet på Heléne men det skulle förvåna mycket om han inte snart är mogen för att ta det steget och erkänna.

Vi är många som tror han visste om att Heléne fått en dödsdom och även varit behjälplig i den.
Åsa Waldau sa till Heléne om du inte böjer dig så får du gå hem. Gå hem betyder med Åsaterminologi bli dödad/mördad/bli satt i rullstol om Åsa och "Herren" blir vred.

Från Åsa-predikan " Syndens lön är döden - alltid!" Att inte böja sig för Åsa är en stor synd enligt henne själv.

Drack Heléne en giftbägare? Vilka bistod på order från högsta tongivande?

Har läst igenom en del av signaturen Quarks teorier och framtagna fakta. Då kan Heléne fått dricka giftet man kan då bortse från att det tillförts analt/vaginalt .
Tror vi snart kommer att få läsa mer om detta. Kommer både att länka och puffa för artiklar när de är på gång.


Grafik, viol med blad

1 kommentar:

Anonym sa...

Helge har NOLL trovärdighet. Jag tror inte ett dugg på att han har tillfrisknat. Han körde versionen att han var oskyldig först och sen funkade inte det så nu har han lagt om strategin.