onsdag 18 februari 2009

Rigmor Robért expert på sekter - Knutby TV4

.
Nu finns det en direktlänk till det Rigmor Robért talade om hos Malou von Sivers.

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.856954

Rigmor säger att man kan se gruppen som ett kapardrama där även de som är i beslutfattande ställning är lidande människor som inte vet hur man skall ta sig ur det här man har hamnat i.

Rigmor ser det som ett lidande och hon skulle vilja hjälpa dem.

Rigmor ser de mest underlägsnas och de utsattas perspektiv, hon säger att hon egentligen talar för barnen och för Sara Svensson som under två år var utsatt för det Rigmor Robért kallar för tortyr.

Är nog inte ensam att anse att Rigmor Robért är en mycket kunnig och seriös expert på sekter. Rigmors ideella arbete att hjälpa offren från sekter genererar inte några pengar så känns hennes engagemang helt genuint och så godhjärtat.

Många anhöriga och offer har ett stort stöd i Rigmor Robért. Sekten försöker på olika forum förtala och påstå annat , att det är sektsjuka personer som skriver sådant struntprat lyser igenom för läsaren.

Det Sara Svensson utsattes för av Åsa Waldau och de andra medlemmarna i Knutby FFS övergår allt man trodde kunde hända i en grupp, en grupp som kallar sig kristen. Vilken herre är det de tjänar? Var finns medmänskligheten?



Omslagsbild från Svenska Journalen

Bild: Svenska Journalen, Rigmor Robért med hund.
Sektinfo-klanen är stora hundälskare därför kunde vi inte motstå den här bilden, magnifik hund.


*****



På fredag kommer Margaretha Sturesson som skrivit boken - Om det så skulle kosta mig livet - som gäst till Malou von Sivers.

Margaretha har varit medlem i sekten Kristet Center Syd - Kingdom Center - Lone Star. Där är paret Segerliv sheriffer, vi kallar det destruktiva sektledare.

Hon blev där utsatt för ren tortyr i form av demonutrivning. Missa inte Efter tio på fredag.

Margarethas bok finns här:

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9173870137

Kostar 210:- ingen frakt eller porto tillkommer.



Vi har inte läst Margarethas bok ännu men det skall göras, här är en bra hög med böcker att beta av.





Till en mycket god vän ;)

Inga kommentarer: