tisdag 10 februari 2009

Peter Gembäck - Konferensen Knutby

.

Citat från Siewert Öholm Världen iDag 09-02-2009

Mest sorglig del i seminariet var nog pastor Peter Genbäcks anförande. Hans utfall mot alla som talar om Knutby ”utan att ha varit där”, var märkliga. Allt var
Helge Fossmos fel. Alla var lurade av honom och nu är vi en vanlig församling som bara vill vara i fred och utöva vår religionsfrihet, var budskapet.

En stor skara från Knutby-församlingen stödde pastorn med applåder.

Ingen föreföll ha behov av reflektion, att stanna upp, eller att förändra.
Ingen reflekterad kritik var relevant.

”Barnflickans” före detta svärmor eller pappan till Helges Fossmos första fru, var ointressanta för medlemmarna även nu, fast de gråtande i seminariet bara ville veta och förstå.



Läs hela artikeln av Siewert Öholm - Världen iDag här:

http://www.varldenidag.se/index.php?option=com_content&task=view&id=3764&Itemid=164







Funderar på varför inte alla predikningar från 2004 och framåt ligger ute på nätet som torrent på den där siten som är så populär att ladda upp förundersökningar med mera.

Peter Gembäck gjorde ett dunderfiasko, det är nästan synd om stackarn, han kan inte ta sig loss från de andra styrande sektledarna.

Hållhakar finns det gott om i sekter eller vad säger medlemmarna i Knutby FFS aka Sekten i Gränsta Knutby? Ju längre in mot den innersta kärnan man befinner sig ju hårdare hållhakar.

Även hållhakarnas bojor går att lösa, sök hjälp hos någon eller några som står helt utanför sekter. Det finns människor som kan hjälpa!


Inga kommentarer: