torsdag 19 mars 2009

Troende svenskar - problem med porrsurf

.
.
Citat Dagen 2009.03.19

- En kristen har problem redan från början när man porrsurfar, eftersom man gör något som man anser är moraliskt fel. Den uppfattning kanske en icke-kristen inte har, utan man känner skuld först när det blir problem i relationen.

[...]

Orkar inte vända sig till Gud

Hanna Möllås konstaterar att kyrkans möjlighet att hjälpa dem som har problem är beroende på hur man ser på den som "fallit".- Ju mer svart/vit den bilden är, desto större risk är det att människor undertrycker sina mörka sidor. Man orkar inte ens vända sig till Gud. Man känner att man är äcklig och smutsig, och har man blivit "smutsig om fötterna" kan man lika gärna hoppa i med hela kroppen.

[...]

Läs mer här:

http://www.dagen.se/dagen/Article.aspx?ID=165139

Har inga synpunkter på porrsurfande då jag saknar kunskap.

Att en del av de som kallar sig kristna - troende -frälsta har problem med porrsurff.m.m. förstår jag. Hos en del av dem tynger det inte samvetet nämnvärt utan här kommer den berömda dubbelmoralen väl till pass.

Nu ses ju inte otrohet, porrfilmstittande samt porrsurf som något negativ av sektledning, där är allt tillåtet bara man är "ren" enligt den tongivande ledaren. Då kan man vara otrogen, ha "andliga partners, titta på porrfilm, lära f.d. blandmissbrukare nyttja alkohol igen, samt ljuga som en häst travar.

Här kommer Yrsa Stenius uttalande väl till pass "Det nakna horeriet i Knutby" nu menar hon inte befolkningen som helhet i Knutby samhälle utan i den tongivande Åsa Waldaus sekt och sektledningen i Knutby FFS.

Bänkutfyllnanden kan dock inte drista sig till dessa utsvävningar utan hålls i strama tyglar men risk för tuktens straff.






Restaurering av minst 70 år gamla bokmärken, stycken eller bilder som de kallas, beroende på olika landsdelar. Nu finns det hopp för tusentals gamla bokmärken bara tidsbristen som sätter gränser.

Detta är gjort i Photoshop med hjälp av plugins från Lab Topaz, filtret heter Denoise och kostar $ 79:- Andra filter har också varit i bruk samt efterarbete med pensel.
Klicka på bilderna så syns skillnaden tydligt.

Inga kommentarer: