fredag 6 mars 2009

Pastorer väljer helnyktert liv - men inte "pastorerna" i Knutby

.
.
Citat Dagen 06-03-2009

Det var på predikantkårens årsmöte i slutet av februari som alla närvarande ställde sig bakom ett uttalande som vikten av nykterhet. Men det stannade inte bara vid en allmän uppmaning. De lovade även själva att leva ett helnyktert liv, enligt ett pressmeddelande från Livets ord.

Ställningstagandet ska ses mot bakgrund av den ökade alkoholkonsumtionen i Sverige. Trosrörelsens pastorer tycker även att det är fel att inte ens frikyrkor numera är alkoholfria zoner, och de ska arbeta för att de kyrkor de själva representerar ska vara helt alkoholfria miljöer.

Hela artikeln här

Det är ett lovvärt initiativ som togs på predikantveckan. Nu var ingen av Knutby FFS sex s.k. pastorerna närvarnande på predikantveckan vilket de hade mer än väl behövt vara. Umgåtts med normala och kristna kanske kunde bli räddningen för den havererade församlingen och dess bänkutfyllnad i Knutby.

Åsa har ju i Uppsala Nya Tidning sagt att hon förklarar "krig mot alla andra kyrkor" . Det låter som stora ord från en kvinna utan gymnasiekompetens som knappt kan hålla tråden i ett samtal. Åsa Waldau är emot all utbildning, det är ingen idé för de skall ju ändå snart "hem".

De medlemmar som sitter fast i Åsa Waldaus klibbiga spindelnät har redan ett beroende - sektberoendet, vet att det även nyttjas alkohol. Det finns två stycken f.d. blandmissbrukare med i sekten, de gick från ett beroendemissbruk rakt in i ett nytt.

Åsa tycker det är viktigt att även f.d. missbrukare kan vara med och dricka det lär dem behärska sina spritdemoner. För att kunna bemästra porrdemonerna tittar man på porrfilm.

Åsaland där är allt tokigt möjligt!




Grafik, bakgrund med blommor från frilagt foto

Inga kommentarer: