onsdag 11 mars 2009

Religiösa porrsurfar mer än andra

..
.
Var inne på Dagen och såg att den artikeln ligger som månadens mest lästa som god 5:a kom artikel om Åsa Waldau som "mamma".

Läs här


Båda artiklarna har genererat hög trafik till vår blogg Sektinfo och det är vi mycket tacksamma för. Vi vill att information om farliga sekter i allmänhet och Knutby FFS i Åsaland i synnerhet når ut till så många som det bara är möjligt.


Det är klart att vi undrat varför en artikel om porrsurf är så intressant och läses av så många kristna, däremot är det helt förståeligt att det finns ett intresse för vad för människa Åsa Waldau egentligen är.

Är hon en genuint kristen själ eller bara ute efter pengar, makt, bli servad och ha sina tärnor som passar upp i stort som i smått? Tror de flesta efter ha sett Vägen hem och läst böckerna om Knutby FFS kastastof fått klart för sig en hel del, lägger man där till Åsas minst sagt märkliga uppträdande i samtliga TV-program, ja då bör man ha snappat det hela.

Sällan man hört en människa tala så emot sig själv, det finns ju dokumentation på en del som hon kallar lögner. Alla ljuger även polisen bara Åsa talar sanning är det senaste från Åsaland.

Någon frågade i mail om Åsa Waldau avsagt sig sin "religiösa tro" efter de två åren av isolation från församlingen för att vara ensam med sin bön och sin man och brudgum Jesus. Vem tog hand om Åsa och Patriks barn under den tiden, vem tog hand om dem när Åsa Waldau snurrade ihop sin naiva erotiska berättelse om sig och Jesus? Fanns inga uppgifter om det i artikeln!




Hämtat från Dagen 11 mars 2009

Ny artikel i Dagen 19-03-2009 Läs här

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men självklart är det intressant att se att de som sätter sig på de högsta moraliska hästarna visar sig vara falska, och se bevis för att de gör något annat hemma än de målar upp utåt. ATT de sedan gör det -- porrsurfar t ex -- är dock logiskt sett ur perspektivet att de bygger upp ett så stort tryck utåt mot andra att vara perfekta och "rena", om man så vill. Men när de mänskliga behoven kräver sitt, kanaliseras de genom extrema handlingar åt andra hållet. När ångtrycket blir för stort i pannan, kokar kaffet över, kan man säga.


Vad gäller osundhet, maktfullkomloghet, sex och sjuka relationer gick en skrämmande men lysande amerikansk dokumentär på Svt i måndags, "Fräls oss ifrån ondo" /"Deliver us from evil", Lionsgate Films 2007. Den belyser samma typ av problematik som Åsa-folket dragit på sig, bara i än högre omfattning. Förblindade av makt, hämmade i sin psykosexuella utveckling, begår så många som upp till 10% av de romersk-katolska prästerna sexuella övergrepp mot barn. Detta har tystats ned och sopats under mattan av kyrkliga makthavare som är intresserade av sin karriär och status, men ger blanka f*n i offren. En mycket hemsk och mycket avslöjande dokumentär. Kräver sitt att se av själen, men det den berättar om är oerhört viktigt. Något som gjort det hela möjligt är den tradition de katolska församlingsborna uppfostrats i genom tiderna: "Pay, pray and obey". Låter det bekant? Lite Knutby FFS-vibbar, anyone?

Mvh.

Sektinfo sa...

Hej Anonym!

Har inte sett programmet men skall få det skickat.

Tack för du lämnar kommentarer.

Mvh