måndag 23 mars 2009

Sekten Segerliv - Lone Star försöker värva kunder

.
.
Goda vänner som vi lärt känna under tiden vi varit involverade i Knutby härdsmälta har varit på Turistmässan, Göteborg i går. De har berättat att där fanns sheriffhustrun Helena Segerliv och en annan sektmedlem från Kingdom Center - Kristet Center Syd - Lone Star.


Turistmässan har gått av stapeln i helgen i Göteborg. Mycket folk och trångt som vanligt.

Tyvärr var det inte bara trevliga resmål som lockade blivande resenärer, utan sekten Kingdom Center, Lone Star fanns på plats och försökte värva nya offer till sin sekt och framför allt få kunder att bidra till sektledningens ekonomi och levnad genom att förlägga konferenser på sektens vildmarksläger.

Fru Helena Segerliv fanns på plats och kunde berätta att allt negativt som skrivits om dom är lögn.
Hon fick frågan flera gånger vad som inte var sanning. Hon bara log ett överlägset leende.
Så småningom kunde hon erkänna att ett uns av sanning hade växt till något stort, men hon kunde inte uttala sig eftersom hon var arbetsgivare. Hon ställdes då inför fakta att hon var arbetsgivare till människor som inte fick betalt. Då ville hon inte säga något mer.

Hur är det möjligt att en sekt ska få finnas på turistmässan och locka nya offer.

Ja det kan man fråga sig, Helena Segerliv borde veta att för att ett anställningsförhållande skall äga rum så är det vissa avtal som skall vara uppfyllda, att ha folk som arbetar gratis kallas för slavarbete och då är Helena Segerliv en simpel slavägare/slavdrivare.

Helena Segerliv hänvisade till tystnadsplikten, ojdå, var det "den tystnadsplikten" som fick Helena att behandla den första fru Segerliv - Nilsson så illa? Här kan vi konstatera det vanliga mönstret från sektledningar, de säger att sanning är lögn och berättar någon sanningen så ljuger de.

Helena och Christer Segerliv, vi kommer att återkomma många gånger till det ni sysslat och sysslar med i er sekt i Höör. Vi kommer att försöka upplysa så många som det går och det kommer att sprida sig som ringar på vattnet.


Läs den otäcka sanningen om sekten i Höör, Margaretha Sturesson som varit medlem i 14 år och hoppat av har skrivet en bok. Kan lova att det är en skakande läsning.

Boken heter Om det så skulle kosta mig livet och finns att köpa här:

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9173870137


Läs gärna den innan ni förlägger konferenser på sektens vildmarkscenter, se upp med vilka ni stödjer.
Påsklilja

Inga kommentarer: