tisdag 27 oktober 2009

Eritrias skam - Dawit Isaak

.
.
Citat Dagen 2009-10-27

I dag protesterar journalister vid Eritreas ambassad.
Kampanjen för att få den svensk-eritrianske journalisten Dawit Isaak fri fortsätter. I dag, på hans födelsedag, samlas journalister och politiker utanför den eritrianska ambassaden på Lidingö i en protestaktion.

Expressen har ställt upp en container för att påminna om hur många eritrianska fångar som får leva instängda i just containers. På plats finns journalister från bland annat Dagens Nyheter och Newsmill och ansvarig för aktionen är Håkan Wikström, tillförordnad editionschef på Expressen.se. Han har även arbetat med sajten expresse.se/freeDawit.

Aktionen är ett led i en gemensam kampanj som svenska medier bedriver. Tidigare har DN, Svenska Dagbladet, Expressen och Aftonbladet gjort namninsamling och TV8 har sänt program om Dawit Isaak, bland annat.


Klicka här

Dawit Isaak fyller 45 år idag



Dawit Isaak


***


Bloggare reagerar på Sandahls vulgära språkbruk

Klicka här

Är glad att de citerade Sektinfo på det viset kom den bisarre sexpredikanten Peter Gembäck i ljuset igen. Leif Ekstedt har kommenterat lördagens bloggning, Leif som bor i Knutby känner ju en del av KFF's medlemmar och har helt rätt när han säger att de är vanliga hyggliga människor så som han uppfattat det i vardagslivet. Det stämmer men man får inte glömma att de som alla sektmedlemmar uppvisar en fasad utåt. De som är de snällaste kan vara de farligaste, det har två mord och två mordförsök bevisat.





Rolig katt med e-posten

1 kommentar:

Anonym sa...

Dawit sitter fängslad i ett land vars diktator starkt påminner om en sektledare. Han sitter inburad i en plåtcontainer, samtidigt som diktatorn styr Eritrea med järnhand. Eritrea är därför Afrikas motsvarighet till Nordkorea, när det handlar om diktaturens grepp och slutenhet. Samtidigt stöder Eritrea alla möjliga sorts extremiströrelser runtomkring för att destabilisera grannländerna. De stöder bl.a. de islamister som ställt till med ett stort elände i Somalia.

Fy hundan vilken skräpregim. Den kan verkligen jämföras med sektvansinnet i Knutby!