måndag 5 oktober 2009

Knutbymorden - Åsa Waldau på YouTube är en höjdare

.
.
Läs vad broder Nabo skriver i tråden om Knutbymorden

Klicka här för att läsa


Broder Nabo skriver även i en annan tråd, kopierar av allt som service till vår läsare som inte vill gå in på Flashback.
Forumet Flashback är i vissa forumdelar helt rumsrent, där skriver, journalister, författare, forskare, jurister, doktorer, kriminalpoliser o.s.v. man kan finna många intressanta debatter om de nu inte trasas sönder av de som egentligen inte har något intresse av att debattera.

Citat broder Nabo:

Men låt oss då dra lite skvaller från Knutby Filadelfia.
Ett samtalämne i byn har länge varit att ÅW & Co planerar julresa till Australien igen. Det pratas glatt på skolgården men vi utomstående undrar:
Varifrån kommer sektens pengar till dessa långresor för Tirsa & följe?
OBS att ÅW allt sedan 29 mars 1999 fortgående kallar sig "Tirsa" och kallas "Tirsa" i gränstakretsen - något de sedan rättegångarna utåt förnekar.
Dubbellivet ger kanske spänning åt en enahanda vardag på landet.
ÅW har utlovat eld och världsbrand, att Knutby ska bli omtalat, omskrivet, att ÅW ska fara med privatjet och bli berömd. Men hur stora ord ÅW än tar till så faller korthusen ihop.
Mordrättegång, CD, självbiografi - folks uppmärksamhet vänds snart åt andra håll. För som journalisten Anders Haag konstaterade i ett teveprogram: ÅW är en rätt tråkig person. Bara sektmedlemmarna tycker att hon är fängslande.

Att ÅW nu gjort ett utspel väcker inte förvåning här.
I Aftonbladet antyddes att hon tänker sluta som pastor.
Jaha. I byn gissar folk förstrött om vad hon tänker slå sig på.
"Coach av något slag", sa någon. "Hon vill bli scensångerska", sa en annan. "Hon vill flytta till Australien", säger en granne.

Sångkarriär kan det väl knappast vara fråga om? Inte med detta skrikande och dessa kälkbackar med rösten:

http://www.youtube.com/watch?v=Bn1e8E9q350&feature=player_embedded


Knutbypastorn sjunger inte rent.

Eller är det ljudupptagningen som skevar och skräller?
Tja, ÅW får ta sånglektioner hos lillasystern. Det kanske kan hjälpa upp.
Men andra i Knutby-Filla kan sjunga! I Almungeskolan menar många som nabo, att AA:s äldsta dotter kan vara en blivande sångstjärna.

Detta har även nått våra öron, som vanligt blir allt som Åsa rör vid fiasko. Kommer ihåg när den stolta producenten Jonas Kuling av Åsas CD 2005 talade om att den kommer att produceras även på engelska, ännu det bara en liten del av lagret som är sålt. Den lilla del som sålts är det sektmedlemmarna som är köpare och de har sen försökt dumpa eländet på anhöriga, vem vill lyssna på detta, nej inte ens om det är gratis.

Klicka här för att läsa inlägget


Inga kommentarer: