torsdag 7 maj 2009

Extrema kidnappare av Jesus inkluderar Knutby FFS

.
.
Citat Dagen 07-05-2009:

Invandrarfientligt parti använder Jesus i kampanj

Det invandrarfientliga British National Party använder Jesus för att värva röster till EU-valet i juni. Men landets kyrkor uppmanar väljarna att rösta på vad som helst - bara inte BNP.

En av BNP:s valaffischer citerar Johannesevangeliet 15:20. "Har de förföljt mig kommer de också att förfölja er". Sedan anklagar man Anglikanska kyrkan, pressen och polisen för förföljelse. Därpå en slogan: "BNP - förföljda för att vi säger vad du tänker".
Det som retat upp flestOch så det som retat upp flest: Orden: "What would Jesus do?" Följda av uppmaningen att rösta på BNP.I februari fattade Engelska kyrkans synod ett beslut om att man inte kan vara medlem i BNP och samtidigt vara präst eller utföra vissa av kyrkans lekmannauppgifter. Detta var delvis en respons på att BNP utger sig för att vara en röst för landets kristna.


Hela artikeln här

Docent Ann-Cathrine Jungar ser en trend med att populistiska partier i Europa vill framställa sig som försvarare av kristna värderingar. Men det innebär olika saker, beroende på vem de riktar sig mot.

Hela artikeln här


Åsa Waldau aka Kristi Brud, Jesu brud, Messiasbruden som skrivit ihop det erotiska svamlet som handlar om Åsa bruden och blivande maken Jesus i den så kallade Tirsaprofetian.
Åsa från Åsaland nekar inte helt oväntat till profetian, trots att it-experter konstaterat att den är skriven på Åsas dator och en lingvist konstaterat att texten är Åsa Waldaus.
Att Åsa ljuger går att konstatera samt bevisa, skulle bara ta en evig tid att punkta upp alla hennes lögner.

Åsa Waldaus mästerverk i erotiska fantasier finns här



Religion har ställt till med mycket ont i historien och används i egna suspekta syften av såväl dessa främlingsfientliga partier som Åsa Waldau.

Låt Jesus vara i fred!




2 kommentarer:

Jimmy S. Windeskog sa...

BNP är verkligen inte något "främlingsfientligt" parti!

Anonym sa...

Jimmy Windeskog

Det är de visst och du har också främlingsfientliga idéer! Nationaldemokraterna som du numera tillhör har starka kopplingar till nazisterna på Info 14.

Har du glömt att du tycker det är fel att adoptera barn som inte inte har samma skära hud som dig?

ND och Info14 är att betrakta som sekter.
Vad är ni så rädda för?

Här finns en rolig tråd om dig,

https://www.flashback.info/showthread.php?t=368829

Hälsningar från Joakim A