torsdag 17 april 2008

Nytt hot från sekten

Fick nyss genom en vän reda på att signaturen Nabo i Knutbytråden, Flashback fått ett hot via ett PM.

Det här är så typiskt sekter detta att med att hota. Varför hotar man om det är rent mjöl i påsen?
Som tur är så finns det skärmdumpar på hot från Gränstasektens medlems-suportrar och den som vill veta mer kan maila för att få kopia av hoten mot Knutbytrådens skribenter.

Så här skriver bland annat ”kramgullan” säkert lika växelvarm och kramig som en boa constrictor i ett PM:

” Men fy så mycket lögner du skriver. Att du bara kan. Du har bara läst skvaller och osanningar sen skriver du det som en sanning. Bara för att det här är flashback så betyder inte det att det inte finns dom som gör anmälningar mot sådant här förtal som du är med och sprider.”

Har kortat ned PM:et. Ytterligare bevis för att det är oroligt i sektledningen. Vet att de oroar sig enormt för den kommande filmen. Ledningen i Gränsta har noll insyn i vad som kommer att visas, tror att det kommer att bli en mycket seriös dokumentär så hela Svenska folket får kunskap om sekten i Knutby.

3 kommentarer:

Anonym sa...

undrande undrar, var finns hotet?

Sektinfo sa...

Om du mailar mig så mailar jag snabbt tillbaka skärmdumpar både på hoten till signaturerna Nabo och Megan.

Tack för du läser min blogg!

Tackar även alla som skickar mail, försöker svara så fort jag hinner. Det tar lite tid att leta reda eller ta reda på en del saker, omöjligt att ha allt i huvudet.

Tack för all uppmuntran. :)

Anonym sa...

undrande säger.så jävla intresserad är jag inte av det du skriver utan undrade bara var hotet du påstod stod. såg mer ut som info.