måndag 14 april 2008

Har före detta medlemmar i Knutby FFS något ansvar?

Den frågan ställs av signaturen nabo i ett inlägg i Knutbytråden, Flashback.

http://www.flashback.info/showpost.php?p=10801066&postcount=2720

Alla de som varit med när Åsa Waldau kom till Gränsta och lät henne utvecklas till Kristi Brud eller drottning Tirsa som hon själv kallar sig har ett mycket stort och tungt ansvar.

Alla vi medmänniskor har ett ansvar och det största ansvaret har man som förälder och anhörig. Det går inte att lämna någon människa som hamnat fel i livet åt sitt öde och säga ”jag ber” eller jag vill ”ha bevis”, svart på vitt.

Tror inte det finns någon som inte redan har mer än bevis sedan minst 5 -10 år tillbaka på att inget står rätt till i Gränstasekten.

Känns resonemanget igen? ”det är nog inte så farligt ändå”, ”jag pratade med nn och nn var så glad och nöjd”, ”alla varningsignaler som kommer till mig är lögn”.

Böner kan säkert vara bra i en del lägen, nu behövs ett samlat agerande främst från anhöriga.

Det är inte bara ungdomar som är hjärntvättade i Gränstasekten utan även medelålders människor och denna hjärntvätt har pågått år ut och år in. Hur kan man nå dem i deras dimslöjor?

Tips till anhöriga, gå samman då blir ni oövervinnerliga! Gör som den modiga mamman Eva Westman, gå samlade ut i pressen!

Sekten kommer att falla förr eller senare, när man läser inläggen i Knutbytråden så förstår man att tiden för sekten i Gränsta håller på att rinna ut. Mer och mer avslöjas, mycket är fördolt och som deras pastor Sula skriver inte trådmoget.

Som mor, far, mor och farförälder kan du hjälpa dina anhöriga, få ut medlemmar från sekten innan katastrofen är ett faktum. Låt inte din anhörige lida mer än de redan gjort. Vi har alla ett ansvar!

Inga kommentarer: