måndag 2 juni 2008

Sektmedlem hört av sig

I dag hörde sekten av sig, visserligen inte till mig personligen men via ombud.

Det är alltid trevligt när en dialog kan föras och vi som strävar efter en befrielse för de som är inne i sektdimman vill ingen människa något ont utan tvärtom.

Det är alltid tråkigt när människor blir beskyllda för osanna saker, tänker närmast på hur illa åtgångna de modiga avhoppare och anhöriga blivit i bloggar och forum från sektanhängare.

Nu finns det ingen anledning för mig att rota i gammalt när sekten vill ha en dialog.

Något som skulle gynna alla är om de från sekten återkommer till Knutbytråden så diskussionen kan fortsätta även om åsikterna går isär.

Nu skall läsningen fortsätta av Charlotte Esséns bok Sektbarn.

Det är en bok som man önskar alla som är med i en sekt och har barn skulle läsa och sedan ta ställning till om det är bra och rätt mot barnet

Någon dialog var de två sektmedlemmarna definitivt inte intresserade av, utan målet var att tysta bloggen eller vara med och styra vad som skall skrivas. Dialog är alltid bra men den behöver sekten föra med myndigheterna! Be om hjälp!

( Allt finns naturligtvis arkiverat tillsammans med sektmedlemmens och hennes äldste sons opubliceringsbara bloggkommentarer där sektmedlemmens f.d. ex hotas till tystnad.)

Kan inte förstå vad hennes gamla ex har med saken att göra , kan inte sektens medlemmar låta de som hoppat av vara ifred?




Inga kommentarer: