måndag 30 juni 2008

Polisinformatör bakom Sara-vapnet mystiskt dödförklarad

Citat Världen Idag 2007-10-29:

Den 4 september i fjol avslöjade Världen idag att Sara-vapnet troligen var ett vapen som polisen beslagtagit, men som kommit ut på illegala marknaden igen. Artikeln följdes upp av nyheten att Farid Lamrani, som hjälpte Sara att få tag på vapnet, var polisinformatör.
Dagen efter Världen idags avslöjande fick den svenska folkbokföringen helt plötsligt en dödsattest som gällde Farid Lamrani.

I början av september förra året avslöjade Världen idag att Farid Lamrani, en av de personer som hjälpte Sara Svensson med vapen och skjutövningar inför Knutby-dåden, var polisinformatör och hade förgreningar till en av de vapenhärvor som blev kända i början av 2000-talet. Världen idag kunde samtidigt berätta att Sara-vapnet tidigare hade varit beslagtaget av polisen.
I samband med artiklarna lämnade helt plötsligt Islamiska begravningsbyrån i Haninge in en dödsattest för Farid Lamrani till den svenska folkbokföringen, trots att han enligt polisen skulle befinna sig i Marocko.
Dödsattesten kom in till den svenska folkbokföringen den 5 september, dagen efter Världen idags avslöjande, och uppgav att Farid Lamrani dog på hjärtkliniken på Karolinska sjukhuset i Stockholm, klockan 19.05 den 3 september.


http://www.varldenidag.se/index.php?option=com_content&task=view&id=491&Itemid=77

På Världen Idags plusweb finns hela artikelserier om Knutbymordet, Polisens illegala vapenhandel och Bordellhärvan. Gynna Världen Idag som är modiga och inte sitter i knät på korrumperade myndigheter.

Endast en läkare kan dödförklara en person, nu sägs det att Farid Lamrani dog på Karolinska sjukhuset den 3 september, dagen före Världen Idag redogjorde för att vapnet förmodligen var ett beslagtaget vapen som kommit ut igen genom polisens försorg.

Vilken läkare är det som dödförklarat Farid och som skrivit sitt namn på dödsattesten?

Det går rykten att Farid lever under en ny identitet, vad är sant?

Vem ledde Sara till en polisinformatör?


Bilden är gjord till en vän som tycker om fåglar. Klicka på bilderna så kommer de upp som större i ett nytt fönster.

Bild till en vän som tycker mycket om surikater.
Om någon annan av läsarna tycker om bilderna så varsågod. Klicka på bilden så kommer den upp i större format i nytt fönster.

Inga kommentarer: