onsdag 11 juni 2008

Öppet brev till Patrik Waldau att läsa

Ett av Knutbytrådens mest intressanta inlägg har i dag postats av signaturen nabo. Det är ett öppet brev till Patrik Waldau, Gränsta, Knutby. Patrik är mannen som det skrivs om i Charlotte Esséns bok sektbarn, på sidan 39 beskrivs hur den lille pojken ber sin pappa ”barnuppfostringsexperten” att få stryk.

http://www.flashback.info/showpost.php?p=11576878&postcount=3545

citat från nabos inlägg i Knutbytråden ur det öppna brevet till Patrik:

Vänd om Patrik!
Då blir du en riktig pappa och faktiskt en förebild för andra män i församlingen - din egen far inräknad.
Vad än du har på ditt samvete så kommer vi, som kan en del om sektpsykologi, den dag som du är ärlig att ställa oss i gapet för dig när du står för vad du gjort.
Du kommer att tas emot som en återvändare, som i Jesu liknelse om den förlorade sonen.

Nu är det jobbigt för Patrik. Han är namngiven som barnmisshandlare i Charlotte Esséns bok Sektbarn. Många visste att det är Patrik som beskrevs utan namns nämnande redan i RR:s Expressenartikel om Barnmisshandeln. http://www.expressen.se/1.264091

Kommer ihåg när jag läste Rigmor Robért’s artikel i Expressen så föll tankarna genast på att här är det Patrik Waldau, Gränsta, Knutby det gäller.

Precis som nabo skriver i sitt öppna brev till Patrik Waldau, Knutby FFS så vet jag att det finns väldigt många som kommer att ställa sig i gapet för Patrik precis så som gjorts för andra avhoppare från sekten.

Vill tacka för alla mail och den uppmuntrande respons vi fått. Ingen behöver vara orolig för att vi som står bakom bloggen skall skrämmas till tystnad vilket det gäller hot eller böner från sekttalare eller andra som vill tysta bloggen.

Den är ett viktigt fönster där vanliga Knutbybor, folk från Noratrakten, medlemmar i Knutby FFS, anhöriga och de som intresserar sig för Gränstasekten kan läsa den nakna sanningen om sekter i allmänhet och Gränstasekten i synnerhet.

Lögner mår bra av att komma upp i dagsljus även om det är 20 år gamla lögner så skall de ut och sanningen går aldrig att tysta i ett demokratiskt land.


Inga kommentarer: