söndag 8 juni 2008

Bluff och förtalare

Angel of Peace postade ett intressant inlägg i Knutbytråden om hur Fossmo berättat om hoten från Åsa för Eva Lundgren.

http://www.flashback.info/showpost.php?p=11554257&postcount=3530

Nu är det inte bara HF som blivit hotad av Åsa och 2 medlemmar på Flashbacks forum utan även skribenter i Knutbytråden har blivit hotade, försök till outning och det tas ära och heder av de som hoppat av, HF, och de som sekten räknar som motståndare, genom förtal och lögner som sker på forum och i bloggar. Då tänker dessa förtalare inte på att de som förtalas har barn och anhöriga! Inte att förglömma hur skickligt yrkesfolk förtalas av sektmedlemmar även det sker på internet.

Som det har bloggats om här tidigare:

Skall man fara med förtal och lögner så gäller det att man i stort sett har kliniskt rent i sin egen farstu. Nu är det väl så att de flesta av oss har inget bagage vi behöver skämmas för även om vi inte förtalar och tar ära och heder av folk. Bumeranger och egen medicin brukar vara besk, eller hur?

Det är ett typiskt sektbeteende att anklaga kritiker och förtala dem!

Är glad att jag är helt fristående från bindningar och lojaliteter till avhopphoppare (återvändare till livet), anhöriga, trådskribenterna i Knutbytråden och medlemmar i sekter. Jag ser det som en bra förutsättning för att kunna blogga om sekter.

Främst kommer det framöver att handla om en gigantisk bluff där en sektmedlems kamrater och delar av församlingsmedlemmarna blev lurade av en riktig skojarbluff. Egentligen är det både en billig och en tarvlig historia men lögner och bluffar mår bra av dagsljus.

Tack vare journalisterna Karin Swärd och Phil Poysti avslöjades denna stora bluff och lögn.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article283722.ab

Samlar fortfarande information och behöver mer material om bluffen och ”vigselförättaren” pastor Kim Wincent, Knutby.

Ni som tror ni har något som kan vara av intresse kan maila, adressen står längst till vänster.

Bloggen har tappat en del läsare i samband med att det skulle bli blogguppehåll men jag är glad och tacksam för att så många från Knutby med omnejd, Noratrakten och resten av vårt avlånga land hänger kvar och läser. Nu är vi på banan igen!




Håller på med grafikpyssel på lediga stunder, mycket att göra idag så det fick bli en grej som gick snabbt att göra.

Inga kommentarer: