fredag 27 juni 2008

Sektens fönster i bloggvärlden borta

Så var sektens förtalsblogg borttagen, vet inte hur hon tänkte, i sin sista bloggning eftersökte hon information men hade inte ens en mailadress i sin blogg. Tror att det blev för jobbigt för sektkvinnan när hon möte någon hon inte kunde hota till tystnad.

Nu är klanens unga datageni satt på uppgiften att skanna av nätet så att ingen ny förtalsblogg kommer upp.

Önskar B allt gott och hoppas du nu istället tar hand om din familj och ser till att dottern inte kommer i sektens klor. Ta dig tid i sommar att läsa boken Sektbarn både en och två gånger, tänk efter om inte det som står där är rätt. Vet att du på ett forum ansåg att scientologerna var en sekt, ja de är lika mycket sekt som Knutby FFS, enda skillnaden är att det inte förekommit mord, mordförsök och misshandel. Om det förekommer otrohet och annat har jag inte en aning om. B jag är inte din fiende utan om några år så kommer du att helt klarsynt se att det är tvärtom, jag värnar om sektoffer och sektbarn. B du är en mycket bra och fin kvinna men det du håller på med är inte bra i mina ögon. Vi har inte bara ansvar för oss själva utan även för barn och barnbarn. Du är välkommen att ta kontakt om du skulle vilja. Tar gärna emot både ris och ros.

Vem som helst av oss kan råka in i ett beroende, vilket det gäller, droger, alkohol, spelmissbruk eller sektberoende. Att lämna de som råkat illa ut åt sitt öde hör inte till medmänsklighet.




Önskar alla en trevlig helg med mycket sol och ett varmt härligt väder.

Inga kommentarer: