måndag 5 maj 2008

Vem gestaltar Samuel Frankner?

Filmen ”Vägen hem” diskuteras för fullt var man än befinner sig. Personligen undrar jag mest över vem som skall spela älskarinnan. Sekter handlar alltid om sex, pengar och makt! Vem skall spela Samuel Frankner som alltid är på plats vid dödsfall?

En släkting berättade att min blogg ligger väldigt högt på google på vissa ord, var tvungen att själv testa och blev förvånad, är lika förvånad över att besöksiffrorna håller sig runt 400/dygn och stiger i stort sett varje dag.

Googlat ifall det finns fler bloggar om sekten i Knutby, har hittat några men ingen som är för sekten däremot en massa blogginlägg som uttrycker sin avsky för sekten. Har sett en del bloggar som har reklam, tycker inte det verkar seriöst. Vill man föra fram ett seriöst budskap så skall läsaren skall inte behöva mötas av reklam. Reklam i bloggar är ett otyg!

5 kommentarer:

Anonym sa...

googlare säger:
Om du inte hittar en enda blogg som är för knutby så googlar du dåligt eftersom det finns flera.

Anonym sa...

anonym googlare:
Har du någon länk till en bra blogg som handlar om sekten?

Sektinfo sa...

googlare! Är det så att du skäms över den sektvänliga bloggen eftersom du inte vill lämna en länk?

Anonym sa...

googlare: vet inte vilken blogg du menar o varför skulle jag skämmas över vad andra skriver. låter som du redan vet att det du sa inte var sant utan att det du vet att det finns dom som inte är emot. det är bara att du letar på olika bloggportaler. en del bloggar mer o en del enstaka inlägg.

Sektinfo sa...

Hej du anonyma googlare!

Du verkar så ovillig att dela med dig av url:er till bloggar som du vet bloggar sektvänligt, därför är det ett antagande från min sida.

Tycker du inte det är bra att information om bra bloggar sprids?
En blogg är ju endast intressant om den fångar många läsare sen behöver man inte sympatisera med åsikterna för att anse bloggen är bra.

Logiskt eller ologiskt, vet ej.

Peace
Admin