lördag 3 maj 2008

Kristi Brud - Örebrotiden

Det har skrivits mycket om Åsa W i Knutbytråden, Megan har berättat om Åsas tid i Örebro och också om Åsas stora mindervärdighetskomplex. Läs vad Megan skriver i Knutbytråden, Flashback.se

http://www.flashback.info/showpost.php?p=11063153&postcount=3026

http://www.flashback.info/showpost.php?p=11065285&postcount=3028

Man kan inte annat än tycka det är bedrövligt när en bästa väninna stjäl fästmannen mitt framför ögonen. Med en sådan vän som Åsa W behövs absolut inga ovänner. Det talas om ” andlig sex i baksätet medan maken sitter bakom ratten”

Ännu en förklaring varför Yrsa Stenius säger ”det nakna horeriet i Knutby” Har fått intrycket att många journalister vet betydligt mer än vad som går att skriva om.

Har alltid undrat varför Åsa W är så negativ till utbildning, nu kom svaret.

Kristina Kuling har i egenskap av Åsa W presstalesman besökt filmteamet i Knutbygården och beklagat sig över filmandet - Hur kan ni göra så mot barnen i församlingen? –

Tydligen förstår inte K. Kuling att just för sektbarnens skull är det viktigt att dokumentera vad som pågår under predikningar av dödslängtan. Som en vuxen kvinna borde K. Kuling förstå!

Dessa fasansfulla predikningar som dryper av blod. De andra pastorerna kan inte gömma sig bakom Helge F eftersom det var ur deras mun orden kom och ingen såg någonsin Helge stå bakom dem med hagelbössa, kniv eller basebollträ. Ingen av dem vill väl heller framstå som viljelösa hjärntvättade offer. De predikningar som är de värsta jag lyssnat på är från åren 2002- 2006. Åren 2004, 2005, 2006 finns ingen Helge att skylla på, vem bär då ansvaret om inte den som håller predikan? Det finns säkert hemska predikningar både före och efter den tiden.


Inga kommentarer: