tisdag 13 maj 2008

Åsa Waldau, Gränsta, Knutby

Såg som så många andra programmet Existens. Tycker det var välgenomtänkt och välgjort och visade upp Åsa Waldaus rätta fasad som galasminkad för ett uppträdande som dragshowartist på en sunkig nattklubb i ett sämre distrikt.

Fick uppfattningen av sekten, Gränsta, Knutby är en diktators personkult med tavlor och porträtt av sektledaren överallt.

SPA’t såg ut att ligga i en sunkig källarvåning, renoverad nödtorftigt med överblivet material och hopblandade färgslattar. Lekplatsen som iordningställts för de 40 sektbarnen liknar vilken lekplats som helst i nedgångna förorters miljonprogram.

Delar av en kuslig predikan som Åsa Waldau höll 2006, skall försöka se om den finns i sin helhet på nätet så alla kan få höra hela predikan.

Bör finnas på det alternativa forumet

http://forum.alltominget.se/index.php/board,9.0.html

SG-Hedin pratade mycket insiktsfullt och har stor kunskap om Åsa Waldau sen årtionde tillbaka, han talade bland annat om att det Åsa predikar är kadaverdisiplin.

Göran Bergstrand uppfattade jag som lite för flat, han kunde gott ut hårdare i programmet med sina tankar och åsikter.

Eva Westman gav ett mycket trovärdigt intryck, vi är många som lider med fam. Westman.

Barnen Westman, Knutby har inte bara tagit avstånd från sin mor och far utan från samtliga sina släktingar och gamla vänner, så sägs det från närstående och från folk på deras uppväxtort.


Tror att det är en mycket sorgsen Åsa idag, efter hennes uppvisning och stora misstag i programmet Existens.

Finns det inga speglar i Waldaus hem så Åsa kunde se att hon var galasminkad som en dragshoware?

-Vem tar hand om Åsa?

-Vem i hennes omgivning är klarsynt och har kurage för att se till Åsas välbefinnande?


Till sist detta var program som bör mana Knutby FFS medlemmar till eftertanke, här framkom klart och tydligt att Knutby FFS är en destruktiv sekt.

Tips, läs Knutbytråden, Flashback, mycket intressanta debattinlägg, såg att en del som inte skrivit där på länge återvänt. En som saknas är sekttalerskan långstrumpan men hon sitter bänkad hemma och njuter fortfarande över att fått sett sin Gud och drottning i TV.

Inga kommentarer: