tisdag 20 maj 2008

Hot på nätet!

H. Fossmo skall ha blivit hotad ett flertal gånger på ett forum, en forummedlem har skrivit i ett flertal inlägg att han inte kommer levande ut från Kriminalvården. Fick se skärmdumparna idag och fick veta att de skickats vidare för dokumentation. Just det här forumet där hoten framförts sparar alla ip så det blir inte svårt att undersöka om Fossmo och hans advokater vill gå vidare.

Att hota någon är inte ovanligt på nätet, det sker dagligdags att ungdomar gör men när vuxna människor försätter sig i en sådan situation blir man förvånad. Tror aldrig forummedlemmen trodde att detta skulle dokumenteras och gå vidare. Den som framfört hoten har fullt och entydigt tagit ställning för den destruktiva sekten i Knutby men sagt sig inte vara medlem men finns ändå med i medlemsmatrikeln.

Sekters taktik att hota kritiker stämmer väl överens med vad som finns att läsa i Sektbarn och övrig litteratur och informationsmaterial som finns tillgängligt på nätet.

Det finns fler som blivit hotade ganska allvarligt av en pojke, hoten är så allvarliga så jag hoppas den som blivit hotad gör en anmälan. Man skall aldrig ge vika för hot vilket de kommer från kriminella MC-gäng eller destruktiva sekter.

Viktigt att dokumentera alla hot, samla på dem.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Äre det här du menar med hot mot fossmo? "Eftersom han är så farlig så kan han omöjligt släppas lös och får alltså sitta inne tills han är så pass gammal så att han dör." Va e hotet?

Sektinfo sa...

Hej du anonyme!

Om du mailar mig så skickar jag snabbt över alla skärmdumpar till dig om hotet mot H.F.

Mvh
Admin.