fredag 23 maj 2008

Kommentarsfunktionen

Skall göra ett försök att sätta på kommentarsfunktionen igen. Det är bedrövligt att någon från sekten för en privat vendetta mot sitt f.d. ex. genom kommentarsfunktionen i min blogg, till och med blandar in sina barn.

Det här är inte sekten i Knutby även kallad Gränstasekten, det går inte att förbjuda människor som har information eller vill diskutera att ta kontakt med mig. Det finns mycket i det fördolda som mår bra av att synas under lupp i dagsljus.

Tänkte skriva lite om boken Sektbarn men har fullt upp med mail och telefon från oroliga människor som förfäras över vad de läst i kommentarer innan jag hunnit stoppa eller ta bort. Många har mycket att berätta efter de läst och förstått.

Har läst att en sektmänniska i bloggar och tidigare på ett forum försökt ta alla ära och heder av den modiga kvinnan Eva Westman, och modiga avhoppare här kallade återvändare (de återvänder till livet) inget som är förvånande utan ett sektbeteende som förekommer i alla destruktiva sekter typ Scientologerna, JV m.fl.

Tar man heder och ära av andra människor och far med uppenbara och solklara lögner så förutsätter vanlig normal självbevarelsedrift att man är själv är relativt fläckfri så man inte drabbas av en bumerang. Hur många är det? Ja de flesta är väl inte så värst oroliga utan har skött sig hyfsat genom livet och har inget att vara oroliga för.

Har hört att det är väldigt vanligt med hållhakar i sekter och visst, det skulle inte fungera annars enligt vad jag förstår.

What goes around comes around.

Min lilla primulakatt, är så gullig, vill gärna ha den. Det var rätt lätt att få till det och är rätt så nöjd. Har ett annat jobb som tagit rätt lång tid, är absolut inte nöjd med det, får se om bilden kommer upp eller om det blir papperskorgen. Skall ut och fota lördag eller söndag, behöver mer blom, katt och valpfoton.

Inga kommentarer: