torsdag 29 januari 2009

Margaretha Sturesson skulle renas från demoner

.

Sektledaren "Segerliv" förnekar att församlingen är en sekt:

http://www.kvp.se/nyheter/1.1447714/fornekar-att-forsamlingen-ar-en-sekt


Hon skulle renas från demoner:

http://www.kvp.se/nyheter/1.1447713/hon-skulle-renas-fran-demoner




Margaretha Sturesson, (fin bild vår kommentar)


som i dagarna utkommer med sin bok - Om det så skulle kosta mig livet -



Sektledaren Christer Segerliv aka Nilsson

Var det fyrkantiga klunsar a´la Segerliv som rullade runt den redan svårt handikappade Margaretha på golvet och sedan lade sig på henne för att driva ut vad sektledaren påstod var demoner? Bilder på Margaretha visar en smal och skör kvinna. Hur kunde de behandla en medsyster så illa?

Sektledaren för KC i Höör kan förneka hur mycket han vill att det inte är en sjuk och destruktiv sekt han har makt över. Det är säkerligen inte många som tror honom, Sektinfo gör det inte, tydliga tecken på en destruktiv sekt syns även för de som inte är insatta i sekter.

1 kommentar:

Maria Madeleine Moberg sa...

Då Christer Segerliv själv gick ut efter programmet "existens" och påstod sig vilja göra upp med dem han gjort illa har jag gett honom chans att be om förlåtelse!

Dock har INGET svar ens kommit från hans sida! Det tar jag som ett tydligt tecken på att han är lika ondskefull och gemen som han var under den tid jag var i hans klor!

Sen är det rätt otäckt att halva cowboysekten har namn på sina facebooklistor som är AVLIDEN sen några år. Lars-Göran Aldenmark hette han! Man ser hur vildmarksfolket med sina hattar försöker bygga nätverk genom facebook!

Mvh
/Maria Madeleine Moberg