fredag 26 september 2008

Önskar alla läsare en trevlig helg

Citat Dagbladet.no


Troende til alt
Utroskap, løgn, gudsfrykt og drap. Med sine egne ord og private bilder gir tidligere Knutby-pastor Helge Fossmo (37) et innblikk i hvorfor det gikk så galt.
[...]

I avhør kom det seinere fram at Helge Fossmo hadde hatt et seksuelt forhold til både Sara og til Anette Linde, Daniels kone. Etterforskerne mente at det var Helge Fossmo som var hjernen bak drapet. Først to år etter at dommen falt i juli 2004, skyldte Helge på en av de andre lederne i menigheten, Åsa Waldau - også kalt Kristi brud og Tirsa. Åsa Waldau var Alexandras storesøster, og hadde ifølge både Helge Fossmo og de andre sektmedlemmene en helt spesiell posisjon i menigheten. De trodde at Åsa Waldau var blitt utvalgt av Jesus til å være hans brud i himmelen.




http://www.dagbladet.no/art/drap/sekt/3382919/


Eva Lundgrens bok Knutby-koden har nu kommit ut, den svenska upplagan förväntas komma ut i november.
Till dess får vi nöja oss med att läsa vad pressen skriver. Besök gärna dagbladet.no, där finn en hel del att läsa samt bilder på inblandade i sekten.
Skall bli intressant att få del av det som Helge Fossmo berättat för Eva Lundgren.

Önskar alla en trevlig helg med vackert höstväder.









Grafik, 2 bilder med lite glitter och glans, varsågod :) Bilderna är i PNG-format så de går att använda på vilken bakgrund som helst. Klicka så kommer de upp i stort format.

Inga kommentarer: