torsdag 4 september 2008

Heléne Fossmos död - nu på nytt forum



Doktor Ulf Jonasson fortsätter med sin tråd om Helén Fossmos död 18 dec 1999 på nytt forum.


http://forum.alltominget.se/index.php/topic,1029.0.html


Det forumet är betydligt bättre lämpat än Skalman.nu och här kan Ulf i lugn och ro få lägga ut sin forskning och sina teorier.

Ni som vill följa med och delta i debatten kan registrera ett konto på http://forum.alltominget.se

Det går även bra att följa debatten utan att vara registrerad men då kan ni inte skriva inlägg själva.

Känn er varmt välkomna till forumet där Ulf skriver!


http://forum.alltominget.se/index.php/topic,1029.0.html

Ser att medlemmarna på forumet inte diskuterar i Ulfs tråd utan låter diskussionen pågå i en annan tråd. Det är bra för då får Ulfs tråd vara fri från kommentarer och man kan se helheten i det han lägger fram.

En mycket kunnig man som nu ger allt för att klara upp detta hemska mord.

Många av veteranerna jobbar nu för fullt med olika projekt som givetvis rör Knutbytragedin.

Samtidigt kommer små signaler att mycket annat är på gång men Sektinfo vet ännu inte vad det innebär mer än att det ser mycket ljust ut, äntligen efter alla dessa år av jobb, slit mellan hopp och förtvivlan.

Skall morden äntligen bli uppklarade? Skall de som är fångna i sekter återfå sin frihet.

Vi väntar och längtar efter att få ställa oss i gapet för avhoppare från Knutbysekten.

Någon skrev på Flashback när det gäller sekter, igår förövare - idag offer. Ingenting kan vara mer sant.


Så fort ni hoppar av så skall ni veta att vi är många som kommer att hjälpa och vi kommer att se till att inget ont händer er.

Ni läsare minns sagan om Kattan från Kattby -en skapelse fritt ur fantasin -, nu har den till vår stora förvåning spridit sig internationellt och det har anlänt ett par fantastiska bilder på Katta i ny tappning.
De nya bilderna är så välgjorda men så kusliga så de kanske inte kommer i bloggen men i så fall kommer de att kunna ses på nätet. Bildsviten är också utökad med rädda småkatter samt tuffa orädda hjälparkatter.




Grafik, älskar surikater som också heter Suricata suricatta eller Meerkat. Fått fina foton på surikater, detta var så fint, frilades, gjordes bakgrund, lite träd, gräs och annat foliage.

Använt olika penslar, sist en liten ram och därefter 30% drop shadow som avslutning.


Det är långt ifrån ett perfekt arbete, försöker hela tiden ge mig på ny saker och får råd och kritik samt uppmuntran att testa nya saker från gruppen.


Det enda som gäller är att öva och åter öva. Håller fortfarande mest på med Photoshop och Corels program. Avinstallerade Poser men kommer att ge det en chans till, även om jag får så många fina modeller eller dockor som jag kallar dem av vännerna så är det roligt att tillverkat dem själv.

Inga kommentarer: