måndag 28 september 2009

Kristi Brud, Drottning Tirsa, Åsa Waldau i Aftonbladet

.
.
Har Aftonbladet har hittat en ny skandaldrottning att skriva om sedan skandaldrottningen Linda Rosing blev gravid?

Skandaler genererar pengar i kvällspressens börs och båda skandaldrottningarna står ungefär på samma bildningsnivå och är lika narcissistiska.
Ingen av damerna (ingen av dem är ju några verkliga ladys) inser att finns det familj och barn så bör man inte i ren desperation efter uppmärksamhet löpa gatlopp i pressen.

Båda skandaldrottningarna skulle göra sig själva en tjänst om de satsade på att läsa in gymnasiekompetens och skaffa sig ett hederligt yrke, men det där att vara ett föredöme för sina barn kanske inte är prioritet nummer ett för en skandaldrottning. Eller varför inte satsa på hederlig allmänbildning, Åsa Waldau har inte ens utbildning till pastor men i det mupperiet behövs säkert ingen utbildning det räcker med att vara tillräckligt inbillad och se till att fårahjorden också är gravt inbillad och manipulerad så ramlar pengar och presenter in.

Vet inte om de båda resonerar som hellre ökänd och till åtlöje än okänd?

Åsa Waldau aka drottning Tirsa sångerska, ser det som humor, däremot har Åsa en lillasyster som sjunger underbart vackert och även en systerdotter som har en mycket vacker sångröst.

I Aftonbladets faktaruta står lite om Åsa men på Flashback forum finns det någon som har helt andra fakta som får tolkas som mer korrekta.

Här:


En god vän hittade ett forum där vuxna barn till narcissistiska föräldrar skriver och där finns en tråd om just Kristi brud, drottning Tirsa aka Åsa M Waldau Knutby.

Tråd om Åsa här:


Stort tack till vännen som hittade denna tråd om Jesubruden

När får vi se inlägg på det forumet från ledarskapets barn från till exempel Knutbysekten/Knutby Filadelfia och Cowboysekten Kristet Center Syd/Kingdom Center i Höör? Gissar att det endast är en tidsfråga, barnen växer upp och många kommer att frigöra sig från den destruktiva miljön. Bra att det finns forum för de som vuxit upp med narcissistiska föräldrar.
Sektliv är ingen lämplig miljö för någon och absolut inte för barn och ungdomar.






Skönsjungande katten Ann* och den tongivande systern Drottningkatten som full av avund lurpassar i det mörka

Inga kommentarer: