tisdag 29 september 2009

Anders Haag på bokmässan

.
.
Den sektvänlige Haag höll ett föredrag på bokmässan som fick besökare att tappa hakan.
Haag påstår sig tagit del av all forskning kring sekter som finns, andra som är seriöst insatta i forskning kring sekter säger att det inte stämmer och att Anders Haags positiva inställning till sekter är färgat av ett romantiskt skimmer.


Om anhöriga vill tillhöra en sekt så tycker Haag att man skall vara trygg med det och acceptera valet samt att man skall vara accepterande och inte se negativt på den destruktiva sektledaren.

Nu kommer det mest häpnadsväckande från den sektvänlige Anders Haag.

Ibland kan det gå illa i sekter men det har det inte gjort här i Sverige säger Anders Haag!

Så två mord och två mordförsök i Knutby samt barn som far illa i Knutby Filadelfia, så har vi eländet i Kristet Center Syd, Jehovas Vittnen med flera destruktiva sekter och det är inte illa? Läs Rigmor Robérts utmärkta artiklar och Sektbarn av Charlotte Essén.

Hur står det till Anders Haag? Att bagatelliserar två mord, två mordförsök, grov psykisk och fysisk barnmisshandel är kvitto på att du värnar om destruktiva sekter och dess lika destruktiva ledarskap. Du säger dig varit med i en sekt, är du säker på att du inte gått in i en ny eller lever kvar i den gamla?

Sektinfo hade tänkt köpa boken för att se vad sektvänlige Haag skrivit men efter vi fick höra detta så kommer vi inte att skicka efter boken. Boken är inget annat än kvalificerat trams sett genom romantiskt rosafärgade glasögon.

Nog verkar det som rena dårpippin i huvudet på Haag, tyvärr är det inga söta lovebirds utan pippi av helt annan art.




Återanvänd lovebird i ny bakgrund med frilagda delar av orkidéer m.m.

4 kommentarer:

Germunds Blog sa...

Det passar bra med en fågel som slutbild när du skriver om en dårfink :-)

Sektinfo sa...

Hej!

Just dårfink var rätta ordet, satt och grunna och hade ingen hemma att fråga. :)

Anonym sa...

Den här karln beter sig slemmigt.
Nåt annat kan det inte vara om man limmar så mycket för sekter som han gör.

Sektinfo sa...

Anders Haag berättar i SVTs program att han fått den stora äran att krama sektdrottningen Åsa Waldau från Åsaland i Knutby. Detta sa han med ett lyckligt leende och den rosa sektdimman lyste lång väg för den observante.

Tusen tack för alla kommentarer i bloggen. :)