tisdag 22 september 2009

Åsa Waldau eller Drottning Tirsa som hon kallas

.
.
Åsa Waldau även kallad Kristi brud/drottning Tirsa, hennes höghet har uppenbarat sig hos Morgonpasset i P3 den 9 september, ni kan lyssna på den fullständigt absurda drottningen i SR- arkivet

http://www.sr.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=2024


Hennes nåd uppenbarar sig ungefär ca kl 08 i programmet som består av lätta men ändå för den invigda rätt avslöjande frågor till Jesus maka. Åsa får frågor om sina barn och berättar om ett av barnen och någon T-shirt med text, samma har hon berättat i TV hos Malou för ett halvår sen. Har det inte hänt något i barnens liv på ett halvår? Sedan berättar Åsa Waldau om hennes jordiske make Patrik Waldau att han bakar bullar, det berättade hon för 4-5 år sedan.

Programledaren frågar inte om varför Maria Larsson är så mycket tillsammans med Patrik och även följer med honom på föräldradagar i barnens skola. Däremot frågar programledaren om Åsas inställning till homosexuella, här blir det återigen knepigt för drottning Tirsa, kanske finns det homosexuella med i hennes lilla sekt som hon "botat" vad vet vi?

Homofobin är ett signum på Knutbysektens medmänsklighet, tänk att inte låta människor vara som de är och respektera dem. Antingen skall de göras om eller också får de inte vara med i den "varma och medmänskliga värme" som finns i församlingen.

Åsa Waldau/KristiBrud säger att alla avhoppare ljuger, Åsa vet ju men säger att hon har tystnadsplikt. Nåja, vi säger sen när började Åsa Waldaus tystnadsplikt gälla? Mycket intressant!


En sak som programledaren kunde frågat Åsa Waldau om är varför hon undertecknar sina SMS med "drottning Tirsa", vilken ställning i sekten hennes jesuförmedlare har, och hur hon som bor på andra sidan gräsmattan inte visste vad som pågick under år i Alexandra och Helge Fossmos hem, där även barnflickan bodde.

Det var alltså som vanligt en massa fula grodor som hoppade ur Jesu makas mun.

Vad Åsa och sekten bör känna till är att varje seriös media de figurerar i så har redaktionerna varit i bloggar och läst på.


Avmaskad katt från foto, bakgrunden fantasi av blommor

Inga kommentarer: