lördag 19 september 2009

Charlotte Essén - Bokmässan och föreläsningar

.
.
"Sektbarn - ett reportage om de utvalda för paradiset".

Bokmässan, Göteborg , kommer Charlotte att prata omkring boken i Föreningen Vetenskap och Folkbildnings monter, B07:64, fredag 25/9, kl. 14-15 samt söndag 27/9, kl. 14-15.


SENSUS arrangerar sedan en föreläsningsserie ”Allvarligt talat …” i Göteborgs Stadsbiblioteks hörsal under hösten och Charlotte Essén inleder den 29/0 2009, kl. 18.00-19.30, med att prata om Om sektbarn - i relation till FN:s Barnkonvention. FN:s Barnkonvention firar som bekant 30-års jubileum i år.

Innan dess, samma dag, föreläser Charlotte vid ett halvdagsseminarium med samma namn - Om sektbarn i relation till FN:s Barnkonvention. Seminariet hålls mellan klockan 13-16 och platsen är densamma, Göteborgs Stadsbiblioteks Hörsal.

Inbjudan har gått ut till personal inom socialtjänst, vård och omsorg och utbildning, det är ROS och SENSUS som inbjuder till halvdagsseminariet.

Anmälan senast 21 september till SENSUS och Marie-Louise Ström, tel.031 -708 39 28. Moderator är Anna-Lena Leuchovius.

Läs mer på SENSUS hemsida

samt på Göteborgs Stadsbiblioteks hemsida

Under hösten kommer Charlotte Essén sedan bland annat föreläsa på Fryshuset den 18/9 i Stockholm, för deras personal inom skol- social- och fritidsverksamheterna, samt för personal på Helsingborgs Lasarett den 2 oktober.


Känn Er varmt välkomna, ni som har en möjlighet att ta er till Bokmässan samt de platser som Charlotte föreläser.


Inga kommentarer: