fredag 1 augusti 2008

Stockholmspoliser inblandade i illegal sexklubbsverksamhet

Citat från Världen iDag:

I mer än tio års tid har poliser och polisinformatörer på länskriminalen i Stockholm varit involverade i illegal sexklubbsverksamhet i huvudstaden.
Verksamheten har bedrivits svart, och har dessutom involverat grov utpressning mot kända svenskar. Härvan har dessutom kopplingar till kommunistregimen i det förra Jugoslaven.

Så sent som i november 2006 var den 41-årige mannen polis på länskriminalen i Stockholm.
Där ansvarade han för polisens informatörsverksamhet och hade tillgång till hemlig underrättelseinformation i kampen mot trafficking och grov organiserad brottslighet.
Parallellt med sitt arbete som polis – från september 2005 – drev mannen två sexklubbar i centrala Stockholm.
I mitten av juni i år dömdes han för grovt skattebrott. I brist på bevis så lades utredningen om grovt koppleri ned.
Ett anställningsavtal daterat 29 september 2005 som polisen lagt beslag på, visar att mannen, som är ex-jugoslav, blev informationsansvarig för en av sexklubbarna från 1 oktober samma år, med en månadslön på 40 000 kronor.


Med sådana poliser så förstår jag hur lätt det var för barnflickan Sara att få tag i ett "rent" vapen men frågan är fortfarande vem ledde den mobbade och psykiskt sjuka S till Farid? Hade Sara några vänner förutom medlemmarna och ledningen i sekten som dessutom passivt eller aktivt deltog i nedbrytningen av den unga
pingstflickan.

Läs hela artikeln i ViD plusarkiv:


http://www.varldenidag.se/index.php?option=com_content&task=view&id=2588&Itemid=98



Gynna Världen idag som på sitt plusarkiv har massor med intressanta reportage där finns hela reportageserier om:

Barnsexhandel i Sverige, Verkligheten bakom IB-affären, Estoniakatastrofen, Polisens illegala vapenhandel, Bordellhärvan och Knutbymordet.

Det kostar 69:- för en månad med obegränsad tillgång till nedladdning av PDF-tidningen och tillgång till Världen idags plusarkiv.

Inga kommentarer: