onsdag 13 augusti 2008

En katta

Grafik och text är skapelser ur fantasin.

Har tidigare berättat om grafikgruppen, köpte licens på ett par fina katter från kattkvinnan , har då möjlighet att använda katterna i eget arbete.

Fick med en katt i köpet som ger obehagskänslor, eftersom den ändå finns och är betald så hamnade bilden i Photoshop och Corel , fantasin får flöda. Tittat mycket på katten, vad kan man göra med den osv.

Ja det är en katta, en katta på väg in i medelåldern, där åldern gör sig påmind trots makeup, grönlackade klor och smycken.

Kattan kan inte som andra kattor acceptera åldrandet som en naturlig process, hon kan inte se den inre skönheten och klokheten som finns hos andra åldrande katter.

Kattan har säkert sett väldigt bra ut i sin ungdoms dagar men hon har ett drag och personlighet som ger rysningar och sänder varningssignaler. Kattan lockar och förför andra unga katter för att kunna styra och ställa med dem efter behag som den kattdrottning hon tror sig vara.

När kattan var ung var hon lat, hoppade av kattskolan och fick andra småkatter att göra detsamma.

Som den härskarkatta hon är, så bildade hon så småningom en kattkoloni med några av småkatterna ute i Kattbyn.

Det var oroligt i kattkolonin, började hända dödshemska saker, folk som bodde i närheten började blir rädda, småkatternas släktingar runt om i landet blev oroliga. Småkatterna började förändras och kattsläktingarna kände inte igen sin kusiner.

Vad är det som pågår i kattans koloni? Många av gammelkatterna hade livserfarenhet och förstod att här gäller det att snabbt samla ihop sin kattfamilj och flytta från Kattbyn ifall man ville överleva och ha sitt kloka förstånd kvar.

Trots allt dödshemskt som hänt i kattans ligagäng så forsätter småkatterna slava gratis för den lata kattan.

Småkatterna till och med försummar sina egna små kattbarn då kattans behov går före kattungarnas och det är helt emot naturens ordning.

Kattan har förhäxat småkatterna så deras naturliga instinkter har dolts, förträngts eller försvunnit. Alla småkatterna är rädda för kattan för hon har ett rasande humör, spottar, fräser och använder fula ord. Då kryper småkatterna förskrämda in i hörnen i kattans fantasislott och hoppas att raserianfallet skall gå över.

Det är så sorgligt allt som hänt i Kattbyn. Vet att nu finns det många stora, starka, kunniga katter från hela landet som skall försöka hjälpa småkatterna och vips så kanske denna hemska saga om kattan får ett slut.

Det kan inte bli ett lyckligt slut för det har hänt för många dödshemska saker men storkatterna kommer att ställa tillrätta allt som de kan.

Snipp, snapp, slut, fortsättning kanske följer.





Det blir ingen ram runt bilden och det är ett medvetet val. Klicka på bilden så kommer den upp i nytt fönster och storformat 1400x1750 och är på 573kb. Om någon vill ha denna kusliga bild så varsågod. :)


Inga kommentarer: