tisdag 28 april 2009

Skyddade personuppgifter för sektens offer

.
.
Sara är ett av sektledningens offer - skyddade personuppgifter en nödvändigghet om hon vill vara ifred.

Det är viktigt kanske det viktigaste av allt den dagen Sara är frisk och kan återvända hem till sina anhöriga eller vad hon vill bosätta sig.


Sekten gör allt för att ha koll på henne, samma gjorde de i början med Helge när han var på Kumla. Det till och med hotades från sektförsvarare på Flashbacks Forum. Mycket otäck läsning publicerad av bland annat en fanatisk f.d. blandmissbrukare och störda sektmedlemmar.

Sara och Helge är farliga för sekten ingen vet om de berättat eller kommer att berätta och inte heller till vem som kommer att få höra eller om någon/några redan fått förtroendet att höra hela sanningen.

Vi har definitivt inte läst den sista boken om Knutby eller sett den sista filmen om sekten i Knutby.

Till Sara och/eller vänner till Sara, läs denna länken om skyddade personuppgifter, det är viktigt att de inte ordnas så länge S är kvar inom vården utan först när hon är fullständigt fri från vården. Sen bör inga med kopplingar till sekten "Knutby härdsmälta" någonsin få reda på var hon befinner sig. De har gjort Sara tillräckligt illa!

Terese Cristiansson frilansjournalist och den Teresade träningsskoleeleven som föll för Åsa, är också en människa som avhoppare bör se upp med.

Här finns, information om skyddade personuppgifter:

http://www.skatteverket.se/folkbokforing/ovrigt/infoskydd.4.18e1b10334ebe8bc80001711.html


Lita aldrig på personer som tillhör en sekt, de brukar vara lojala med ledning och sekt. Under falska förespeglingar som de kanske inte själva är medvetna om försöker de kontakta sektoffer.

Sara är ett sektoffer och inget annat! I Saras fall kan jag inte se någon annan möjlighet än skyddade personuppgifter en bra tid framöver.






Fjäril, blad och frilagda mimosa och iris på enkel bg.

Inga kommentarer: