lördag 4 april 2009

Helge Fossmo berättar från Tidaholm

. .

Ljud och bildspel från Tidaholm,



Klicka här


Här kan vi hålla med Helge Fossmo, sanningen har inte kommit fram, det finns mer annars skulle aldrig de som engagerar sig i detta hålla på år efter år.

Helge, Sara och övriga inblandade kommer säkerligen att en dag berätta precis allt som hände. Det är svårt att bära på så mörka hemligheter, där hjälper ingen psykologhjälp i världen. Hörde att det finns någon i sekten som mår väldigt dåligt, samvetet tynger kanske? Att må dåligt och skylla det på Helge Fossmo, vem tror på det?


3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Helge!

Du berättar från Tidaholm... men kläm då fram med sanningen, du har den, du vet den och framförallt den hörs i din röst och inte minst i tystnaden mellan orden.
För din familjs skull, för Saras skull och inte minst din egen skull.
Lossa bandet du själv lagt på din tunga.
Det är du, bara du, som kan berätta!

Allt Gott, Frid, Ljus och Värme som omvandlar....

Lycka till!
Fågelvännen

Anonym sa...

Klart som korvspad att Helge vet sanningen och han blir aldrig fri i själen förrän han berättat hela sanningen.

Nisse i grannbyn

Anonym sa...

Fossmo är faktiskt en av dom minst komplicerade "människorna" på den här jorden. Det finns en hel handbok till honom inom psykologin. Jag tycker det är ganska komiskt när han kom ut med sitt "erkännande" och flera psykiater beskrev exakt vad han var på väg att göra, vilket han också sen gjorde. "Ja det är sant att jag är skyldig till det här, eh, MEN... bla bla bla"