tisdag 21 april 2009

Anders Haag i P1 tisdag 21-04-09 kl. 17

..
. .

Det går att lyssna på programmet på SR's hemsida. Inget nytt framkom och inte med ett ord berörde Haag barn i sekter och det är ändå just barnen som far mest illa. Tycker "Mirakelpojken" har skrivit väldigt bra kommentarer, han har lyssnat på tidigare program och tror säkert han sett filmsnutten från Efterdebatt.

Läs signaturen Mirakelpojkens kommentarer den 14 april här i bloggen.
Anders Haag jämförde sekter med MC-gäng och förortsgäng, där har Haag en stark poäng. När du Anders Haag nästa gång åker ut till sekten i Knutby och kramar om Åsa Waldau så berätta gärna för henne att du ser hennes sekt som ett kriminellt gäng eller förortsgäng.

Att under intervjun inte med ett ord beröra hur barn lider i sekter gör att vi inte tänker köpa Anders Haags bok. Anders Haag verkar ha missat det mest väsentliga, kanske boken endast är en biografi och då kan man ju inte begära att Haag skall bry sig om sektbarn som far illa.

Anders Haag säger ju i Efterdebatt att han varit ute flera gånger i Knutby och t.o.m. fått krama om Åsa Waldau. Anders och Åsa berätta gärna för oss andra hur sektbarnen har det i skolan och varför de blir retade. Hur mår barnen egentligen? vi vet, men vet Anders Haag? Att Åsa Waldau inte ser och "vet" det är välkänt.


Charlotte Essén - Sektbarn beskriver hur barn har det i sekter




ulven strippar av sig fårakläderna?





Foto på katt och liten hund som frilagts och placerats i en enkel bakgrund och frilagda blomster i framkanten. Klicka så blir den större :)

Inga kommentarer: