måndag 29 december 2008

Eva Lundgren - Lögnen var ett livsmönster i UNT

'
Eva Lundgren - Knutby-koden, intervjuad i Uppsala Nya Tidning:


När man lever i en bubbla enligt helt egna regler kan det orimliga verka helt logiskt. Så förklarar Eva Lundgrens bok Knutby-koden hur mordet i församlingen kunde ske. - Det har inte att göra med snask och skvaller. Det har att göra med förhållanden där gränslöst beteende öppnar dörrar för att döda och att dö

[...] Eva Lundgren utesluter inte att en liknande händelse som mordet skulle kunna ske igen. - Det finns inga tecken på att de har gjort upp med den tro eller den uppbyggnad, där Kristi Brud är i toppen på pastorshierarkin, som ledde till det här. Så tyvärr tror jag nog att det skulle kunna hända igen. Det är väldigt bra att de är ständigt granskade och har allmänhetens ögon på sig. Läs hela artikeln här:

http://www2.unt.se/article/1,1826,MC=1-AV_ID=844938,00.html?from=latestnav


Det är helt rätt Åsa Waldau, Patrik Waldau och de övriga bland ledarna har ständigt ögonen på sig. Knutbybor ser till att hålla ögonen på dem och vi tror precis som Eva att det är bra.

Glöm inte köpa Eva Lundgrens bok Knutby-koden


http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9186021338



Kostar 175:- på Adlibris, mycket billigare än från det norska förlaget där vi fick betala runt 500:- men då var det dyr fraktkostnad med också.

Har kommit till sidan 153 just nu.

Grafik, blir ett litet enkelt brushwork med ett nytt stylefilter jag fått. Jul och julklappar är trevligt!

Inga kommentarer: