tisdag 30 december 2008

Daniel Linde från Knutbysekten i UNT idag

'
Citat från Uppsala Nya Tidning 30dec 2008

Det har gått fem år sedan Daniel Linde sköts i bröstet och i munnen av barnflickan i Knutby. Daniel Linde var nära att dö men överlevde mirakulöst nog mordförsöket. Efteråt drabbades han av posttraumatisk stress som tagit flera år att bearbeta.

[...]
Daniel Linde syftar på att Knutbydramat ska bli långfilm. Trots att filmmakarna lovat att inte ha med det inspelade nödsamtalet som en autentisk ingrediens, tror han att det ändå kommer att bli så.
- Jag är på väg att dö, det vill jag inte att folk ska få roa sig med.

Hela artikeln här:

http://www2.unt.se/avd/1,1826,MC=77-AV_ID=844940,00.html

Där tror jag Daniel Linde har fel, de flesta människor känner stark sympati för honom.

Inte nog att han fick ringa 112 själv medan Samuel Frankner inte gjorde något utan stod i bakgrunden och pratade med någon annan.

De värsta är nog inte skottet utan kan det vara det han blev utsatt för av sin egen hustru Anette (Nettan) Linde som hade ett förhållande med Helge Fossmo i bästa väninnan Alexandra Fossmos sängkammare?

Förhållandet mellan Anette Linde och Helge finns att läsa i div. böcker om sekten, artiklar i pressen, förundersökningen och på forum.


Läs mer i de böcker som finns på marknaden om sekten i Knutby.

Eva Lundgrens bok tar upp just Anette (Nettan) Linde , det finns mycket matnyttig information på forumet Flashback i trådar som handlar om den destruktiva Knutbysekten.





Grafik, enkel med egengjord pensel och olika lagerstyles. :)

Inga kommentarer: