söndag 26 september 2010

Resningar på gång, Knutby nästa ?

Svea hovrätt beviljar Thomas Quick resning i ännu ett mål. Denna gång avser resningen ett mord i Norge.
Quick, som numera heter Sture Bergwall, hade erkänt mordet och den fällande domen grundades på hans uppgifter. Stödbevisning som kunde binda honom till brottet saknades helt, slår hovrätten fast.

Dagen

"Underbart!" skriver Thomas Quick på sin Twittersida efter beskedet att Svea hovrätt beviljar honom resning i ännu ett mål. Denna gång avser resningen mordet på 9-åriga Therese Johannessen i Norge 1988.
"Hovrättens snabba beslut om resning kom som en blixt från klar himmel", fortsätter han och tillägger att advokaterna blev "makalöst överraskade".

GöteborgsPosten

Då kan vi vänta oss att fler suspekta fall tas upp, Knutbyfallet är just ett sådant där en ny rättegång skulle ge en helt annan bild av vad som egentligen hände.
Barnflickan och Fossmo är säkert inte ensamma skyldiga utan frågan är vem är huvudanstiftaren.
Det finns Svenskar som tror att det sitter någon och kurar i sin stuga som också bär en stor skuld till morden i Knutby.

/ gästbloggare
Malkom

2 kommentarer:

Germunds Blog sa...

Väkommen tillbaka i cyberspace efter två månaders paus. Det har ju inte hänt så mycket på sektfronten, men förhoppningsvis lossnar det snart.

Anonym sa...

Tack!

Nya krafter tar vid ännu en gång.

Det kommer små om än otydliga signaler, det är på väg att hända en hel del med sekter och Knutbysekten har mycket i säcken.

/Malkom