söndag 6 december 2009

Helge Fossmo i TV, programmet ligger nu ute

.. ..
Nu ligger programmet Viggo möter Helge Fossmo ute på nätet

http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/583092

Tycker allt att Helge Fossmo ger ett trovärdigt intryck i det mesta, men är tveksam till hans svar om mordet på Heléne.
Min åsikt är att Helge kände till att Heléne skulle få lämna jordelivet.

Kenneth Ågren Uppsalapolisen tror att Heléne blev mördad, det har nått mina öron att Leif Spånbo är tveksam till om det inte är fler inblandade i mordet på Alexandra och mordförsöket på Daniel Linde. När spelades programmet in?

Samuel Frankner som nämndes i programmet är en person som trots att Fossmos hade magsjuka och Samuel hade egna små barn finns han på plats när Heléne blev mördad, han finns också passiv i Daniel Lindes hus när Daniel ringer SOS och håller på att kvävas i sitt eget blod, han hittar också den mördade Alexandra.
Han är dömd för misshandel av skolbarn av Högsta domstolen och är svärson till kommunchefen Alf-Göran Waldenvik.

Eftersom Alf-Göran Waldenvik är en offentlig person får han finna sig att vi kommer att skriva våra personliga och andras åsikter om honom då han till dags dato uppvisat en skrämmande passivitet när det gäller barnbarnen som befinner sig i Knutby-sekten.

Urban Fält som nämndes i programmet är gift, det finns inte ord för vad jag känner för hans hustru. Vilken smärta den kvinnan måste känna.
Frun kämpar och drar in inkomster till familjen medan mannen i familjen mest umgås med Tirsa-Åsa Waldau på mordkullen.


Överge inte medlemmarna och barnen i Knutby-sekten. Vi har alla ett ansvar och det är inte läge för att vara självupptagen vilket man heter Waldenvik eller är folk som ser hur det är ställt för barnen i sekter i allmänhet och Åsaland i synnerhet.


Klicka på bilden så blir den stor

.


.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Helge visst nog att Helenes tid var ute, men det var inte något han kunde göra något åt tänkte han i sin sektsjuka. Han kan inte hindra det Gud har bestämt. Har Gud bestämt är det bara att medverka eller se på vad som händer.

Sofie sa...

Hej Anonym och tack för kommentar.

Dina åsikter ligger snarlika mina. Det märks att Helge mognat och tagit ansvar för det han varit med om.

För att byta ämne, Elin Woods har det besvärligt med sin man som förmodligen är sexmissbrukare och kanske mer.
Elins mamma politikern Barbro Holmberg tar genast tjänstledigt, flyger över hit för att bistå sin vuxna dotter Elin vilket är helt rätt. Heder åt den föräldern.

Då är frågan vad gör kommunchef Alf-Göran Waldenvik Hjo kommun som suttit i otaliga nämnder där ärenden rörande barn behandlats?

Alf-Göran Waldenvik har tillsammans med sin frun 3 barn i Knutbysekten och många barnbarn, där det t.o.m stått i pressen om ett barnbarn med blåsvart stjärt.

Det pratas mycket om svärsonen Samuel Frankner, dömd för misshandel, det pratas också om att det inte är så bra för ett av barnen och barnbarnen.

Hur kan Waldenvik undgå att agera, i så många år och med så tydliga signaler.

Skall Waldenvik avsluta sin karriär med att nonchalera sina egna barnbarn?

Hyser stor beundran för Eva, Ulf Westman och Tommy Persson som inte egoistiskt tar den lättaste vägen. Utan en tanke på sig själva gör de det till en livsuppgift att rädda barn och barnbarn. Ni är Sveriges största vardagshjältar.

Anonym sa...

Off Topic:

Sektinfo borde kanske skriva några rader om församlingen "The River" i Borås, där man lurat av en 82-årig kvinna hennes släktgård och inte bryr sig om att hon nu inte har någonstans att bo? Står om det i Borås Tidning, Dagen och Expressen. Pastorerna kör visst även där med manipulation för att få medlemmarna att göra som de vill, och skänka pengar (naturligtvis!).

Anonym sa...

Tack du anonyme! :)

I mån av tid kommer vi att skriva om Leo och hans sektimperium. Vi har stött på den herrn i andra sammanhang när vi sökt kunskap.

Leo är lika otäck som bruden i Knutby.

/Sektinfo