torsdag 8 januari 2009

Om det så skulle kosta mig livet - Margaretha Sturesson

.
Från Libris om Margaretha Sturessons bok - Om det så skulle kosta mig livet -

"Du är under mina fötter!"

Margaretha Sturesson var en välutbildad fyrabarnsmamma med mycket ork och energi när hon och hennes familj gick med i Kristet Center Syd, en ny och visionär församling i Höör.

14 år senare låg hon med rött vak på psykiatrisk klinik efter upprepade självmordsförsök. Där kom hon att stanna i ett och ett halvt år.

Vad var det som gick snett när Guds rike skulle byggas i Skåne? En berättelse inifrån om maktmissbruk för heliga syften, om livsfarlig lojalitet, om att vara förövare och offer i samma person -- och om att till slut lyckas ta sig ur ett medberoende.

"Om det så skulle kosta mig livet" av Margatertha Sturesson före detta medlem i den destruktiva sekten Kristet Center Syd, KCS som bytt namn till Lone Star.

Boken utkommer vecka 9


http://www.libris.se/libris/om-det-sa-skulle-kosta-mig-livet.html




En ny bok som berättar om livet i en destruktiv sekt, böcker och upplysning kan aldrig bli för mycket när det gäller faran med dessa destruktiva sekter.

Har ännu inte sett vad Margaretha Sturessons bok kommer att kosta men förmodligen ligger den i samma prisklass som de andra böckerna om sekter.

Margarethas bok skall vara mycket självutlämnande och det är just sådana böcker och artiklar som behövs. Liksom Fru Eva Westman är Margaretha Sturesson en mycket modig och beundransvärd kvinna.


Denna bok kan bli en hjälp för de som ännu sitter fast i sektledare Christer Segerlivs sekt " Lone Star" KCS eller andra destruktiva sekter där sekten i Gränsta, Knutby platsar in med råge.

Inga kommentarer: