onsdag 18 februari 2009

Eva Westman och Rigmor Robért TV4

.


Igår var Eva Westman och Rigmor Robért gäster hos Malou von Sivers.
Eva berättade om sina barn som sitter fast i Åsa Waldaus spindelnät. Berättade om Åsa Waldaus uppträdande, som är både ohyfsat och obildat. Rigmor pratade om sekten på ett mycket bra och förklarande sätt för den oinvigde.

De som inte tillhör sekten i Knutby tycker Eva och Rigmor gjorde en bra insats igår.



Snapshot från TV4

Bravo Eva och Rigmor!


Till och med Alexander Bard som är så liberal klassade Åsa Waldaus församling "plantering" som en sekt. Alexander Bard sade till Eva och Rigmor att de var så bra i sändningen.

Nu har Åsa Waldau visat upp sitt rätta ansikte i följande program:

Stina Dabrowski Lundberg

Existens

Debatt hos Janne Josefsson med Eftersnack i den 19 minuter långa versionen så ser varje klok människa vad Åsa Waldau går för.

Som extra plus på detta så blev det ett extra lyckat framträdande hos Malou von Sivers, återigen så lyste Åsas lögner igenom.

Det här var ingen malouad Malou utan en väl påläst som tog sitt ansvar som journalist


Ledningen måste inse att detta når ut till alla och sammantaget visar detta Åsa Waldaus personlighet.

Kan på det bestämdaste säga att Åsa Waldau är ingen person som man vill ha som nära vän och absolut på inga villkor som anställd. Det är alltid kaos runt den personlighetstypen och vem vill ha
full storm av en outbildad Åsa med narcissistisk personlighetsstörning på en arbetsplats.

Åsa Waldau måste nu inse att hon är körd överallt i det Svenska samhället.

Är det inte dags att du bryr dig om dina barn, har de inte fått utstå nog av att deras kamrater sett dina minst sagt spektakulära fiaskon i 4 tv-program? Vad är du för en förebild till mamma som sitter och ljuger i TV om sådant som vi andra kan kontrollera och vi vet att du ljuger.



Står lite skrivit på Efter tio's forum, många bra skribenter och några från sekten som är beordrade i sin sektdimma att försvara drottning Tirsa.

http://www.tv4.se/1.643233/2008/09/25/snacka_i_efter_tios_forum


Glöm inte andra avsnittet av Vägen hem på torsdag i TV4

Idag kommer det att pratas om böcker hos Malou, vet inte om Eva Lundgrens bok Knutby-koden är med. Eva Lundgren är ju bortrest och då kanske de inte tar med boken när hon inte kan närvara.




Grafik, ungefär samma som igår, till Eva, Rigmor och Alexander Bard. :)

Inga kommentarer: