torsdag 26 juni 2008

Ny läsvärd blogg - Corruptio

En ny blogg som kallas Corruptio har dykt upp på nätet. Verkar vara mycket intressant och läsvärd.

http://corruptio.blogg.se/

Det här blir intressant för de som arbetat 4,5 år med Knutby härdsmälta. Bloggen ger ett mycket seriöst intryck och kommer säkerligen att visa fram information som kan vara matnyttig för såväl ärliga poliser, journalister, forskare och politiker.

Rekommenderar läsning, där finns mycket material om olika vapen som använts vid olika kända mord i Sverige, där skrivs om att polisen har informatörer. Väldigt mycket som man inte trodde hörde hemma i en rättsstat. Blir mörkrädd att sådant kan förekomma inom vårt rättsväsende.


Gått igenom bloggar som skriver positivt om sekten i Knutby, blir beklämd när jag ser en bloggare sitta och framföra hot i sin blogg troligtvis mot föreningen FRI och även sektinfo.

Vill än en gång poängtera att hot absolut under inga omständigheter biter på oss.

Kontaktade en släkting som jobbar som kriminalare hemma och fick lite uppgifter vad man skall vända sig i Sverige om man anser sig utsatt för IT-brottslighet:

Rikskriminalpolisen har en IT-brottsrotel som handlägger ärenden som är kopplade till IT-brott. Denna grupp bistår även andra polismyndigheter i Sverige. Ring Rikspolisstyrelsens växel 08-401 90 00 och begär IT-brottsroteln. E-postadressen är itbrott@rkp.police.se

Här där klanen vistas nu är det landets lagar som gäller, de är vi enormt noga med att följa. Har inte reda vart man skall vända sig här när det gäller IT-brott.

Tänker på det hemska förtal som den modiga fru Westman, avhoppare och andra namngivna personer blivit utsatta för av denne bloggare i hennes två bloggar, har allt nersparat ifall någon vill göra en anmälan. Ett gott råd till den bloggande sektmedlemmen, be fru Westman och de andra du förtalat uppriktigt om ursäkt.

Tror att det kan vara bra för egen sinnesfrid och med tanke på att hot och mer förtal bara trappar upp det hela och tydligen har du mött din överman som aldrig ger vika för hot.





Grafiken är från en artist som deltar i samma grafikforum som en av klanen, vill så gärna visa denna underbara bild. Ledsen men ni får inte ta den, därför har jag copymärkt på olika ställen i bilden.

Inga kommentarer: